För att anmäla dig till Stöd och Matchning kontaktar du Arbetsförmedlingen för att diskutera dina möjligheter att börja hos oss på Actionjob. Läs mer på www.arbetsformedlingen.se

För mer informationKontakta oss på 010-259 259

Stöd och matchning mot jobb

Det är inget snack om saken: det är svårt att söka jobb. Ofta beror det inte på dig. Eller hur många jobb du söker. Eller hur välfyllt ditt CV är.

Arbetsgivarens brist på tid. Mängden ansökningar. Konkurrensen. Allt talar emot dig när du söker jobb. Risken är stor att arbetsgivaren inte ens läser din ansökan. Att du är den perfekta kandidaten för jobbet förblir därför (tyvärr) en hemlighet.

Men så behöver det inte vara.

Din kompetens är viktig men det är ännu viktigare att ha bra kontakter. Kontakter är nyckeln till framgång. Kontakter ger dig en enklare väg till intervjun – och anställningen.

Och det är här vi hjälper dig.

Vi har ett kontaktnät på 12 000 företag! I 25 branscher! Oddsen är goda att vi kan matcha dig mot företag som behöver just dig. Våra kontakter är dina kontakter.

Hos oss får du personlig jobbmatchning. Tillsammans formulerar vi dina styrkor, fixar LinkedIn profil, putsar ditt CV och tränar intervjuteknik. Sedan matchar vi dig till rätt jobb. Vill du studera har vi dessutom erfarna studie- och yrkesvägledare.

Intresserad av Stöd och matchning? Tala med din handläggare på Arbetsförmedlingen, eller kontakta oss på Actionjob.

Actionjob – Alla ska ha jobb!